Pensionister

Her kan du læse om pensionistsamarbejdet mellem Horsens Lærerforening og Hedensted Lærerkreds.

 

Hedensted Lærerkreds har en aktiv pensionistfraktion, og vi håber på at kunne byde dig velkommen som medlem af pensionistfraktionen - fraktion 4 - i kreds 116.

Vi samarbejder med pensionisterne i Horsens Lærerforening.

Vi arrangere i dette samarbejde både forår og efterår nogle arrangementer/ture. Det aktuelle program kan findes i spalten til højre på denne side. Alle pensionister med ledsager kan deltage i pensionistarrangementerne.

Der sker visse ændringer ved at overgå til pensionistfraktionen i forhold til at have sin daglige gang på en skole. Man er for eksempel fri for at skulle undervise - ja i det hele taget at skulle arbejde! Det giver jo dejlig meget tid til at lave det, man har lyst til!

Men der sker også ændringer med ens medlemskab af Danmarks Lærerforening. Man bliver overført til fraktion 4, og kontingentet falder betragteligt. Fremover vil kontingentet blive opkrævet 2 gange om året via PBS. Det samlede kontingent er 1260,- kr. pr. år.
Man vil fortsat modtage Folkeskolen en gang om ugen og kunne deltage i Danmarks Lærerforenings centrale aktiviteter for pensionister, ligesom man er valgbar og stemmeberettiget til valg af kongresdelegerede for fraktion 4.

Man kan som pensionist få tilsendt kredsens Nyhedsbreve, hvis man oplyser sin mailadresse i medlemssystemet eller ved kontakt til Kredskontoret.

Kredsen bestiller hvert år den nye lærerkalender, og pensionister kan få et eksemplar af denne, hvis I sørger for at bestille kalenderen jævnfør den mail, der udsendes oktober/november måned. Kalenderen kan afhentes på Kredskontoret maj/juni måned.